Промоутърската компания Fest Team, която организира концертите на световни звезди

...
Промоутърската компания Fest Team, която организира концертите на световни звезди
Коментари Харесай

Родните меломани ще се радват на световни артисти

Промоутърската компания Fest Team, която провежда концертите на международни звезди в България, започва лоялна стратегия за най-изявените меломани с атрактивни преимущества. Fest Club е най-удобният механизъм за унищожаване на всички неудобства по пътя към съвършеното музикално прекарване за почитателите.

 

Чрез лоялната си стратегия Fest Team цели да даде не просто незабравими, само че и сигурни и спокойни прекарвания на всеки клиент на концертите и фестивалите, проведени от промоутърската компания. С еднократна мигновена и изцяло безвъзмездна регистрация на уеб страницата на Fest Club всеки консуматор получава личен ID номер, с който незабавно става член на извънредния клуб и получава разнообразни привилегии за събитията на Fest Team – спомагателни оферти, специфични условия, цени и услуги, налични единствено за записаните членове на програмата.

 

Сред привилегиите на притежателите на специфичния личен, неповторим номер - Fest Club ID, са: навременни вести за почнала предварителна продажба на билети за обичаното събитие, преференциални цени, достъп до редица безвъзмездни артикули и покупка на сувенири и мърч, опция за незабравима meet-and-greet среща с обичаните актьори. Членството във Fest Club може да обезпечи и опция за запазване на паркомясто на фестивалите, както и приемане на фестивалната гривна авансово, вкъщи с пощальон, дни преди събитието, тъй че да не се постанова посетителят да се реди на опашка на входа на концерта.

 

Новите членове  ще могат незабавно да се възползват от отстъпка за билетите на идния първи огромен рок фестивал за годината у нас на 2 и 3 юли HILLS OF ROCK - Sofia Edition с отстъпка от 30%.  За членовете на Fest Club, билетите за HILLS OF BASS са също на преференциална цена с отстъпка от 20%.  Fest Team възнамерява лято, изпълнено с музика и събития, а членовете на лоялната им стратегия, са първите, абонирани за всички новости и преференции за HILLS OF ROCK - Sofia Edition | HILLS OF BASS  | IRON MAIDEN | SKEPTA x SOLAR Plovp | ARMIN VAN BUUREN x SOLAR Plovp | HILLS OF ROCK 2022 | SPICE Music Festival | ARCTIC MONKЕYS | Jason Derulo | ARTE Feastival.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР