Промоутърът на Тайсън Фюри Франк Уорън твърди, че властването на

...
Промоутърът на Тайсън Фюри Франк Уорън твърди, че властването на
Коментари Харесай

Това е боксьорът, който може да детронира Антъни Джошуа от трона

Промоутърът на Тайсън Фюри Франк Уорън твърди, че властването на Антъни Джошуа като международен първенец в тежка категория ще завърши през идната година от ръцете на непобедения Даниъл Дюбоа.

20-годишният боксьор твърди, че към този момент е повалял първенеца Джошуа в спаринг.

Джошуа направи сполучлива отбрана на своите трофеи на WBA, IBF и IBO против Карлос Такам в Кардиф на 28 октомври и в този момент си слага за цел да сплоти коланите в дивизията.

“Даниъл Дюбоа е извънредно надарен. Вижте, аз знам, че той към момента е доста млад боксьор и би трябвало да изяде още доста самун, само че въпреки всичко той е най-хубавата вяра в тежката категория на този стадий от кариерата, която в миналото съм виждал, откогато се занимавам с бокс. Той има приказен джеб, има същинска ударна мощност и е убеден в себе си. Той е роден боксьор и нокаутьор”, съобщи авторитетно Франк Уорън.

“Той освен е повалил Джошуа в спаринг, само че и е направил безусловно всичко с него в залата, както е направил това и с всички други именити боксьори, с които е провеждал спаринги. Не се тормозете, че Джошуа ще остане без съперници. Дюбоа може да бъде подготвен след 12 месеца. Бих го изправил против Джоузеф Паркър след още 5 борби. Той е извънреден гений, запомнете думите ми”, добави Уорън.

“Видяхме Джошуа притиснат до стената от Владимир Кличко и оцеля, само че Кличко понижи темпото и го изпусна. Това хлапе няма да го изпусне. Той е боксьор от тежка категория, който е осведомен с уменията на Джошуа, просто се нуждае от повече опит и тогава ще бъде подготвен да се бие с него”, приключи Уорън.
През 2017 година Даниел Дюбоа е изиграл 5 мача на профиринга и е завоюва и 5-те с нокаут.
It’s official I will fight Dorian Darch next on December 9th on @btsport & @boxnationtv

See you there #DDD pic.twitter.com/aze7AZEeS2
— Daniel Dubois (@DynamiteDubois) 30 октомври 2017 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР