Промоутърът на Олександър Усик Алекс Красюк и мениджърът Егис Климас

...
Промоутърът на Олександър Усик Алекс Красюк и мениджърът Егис Климас
Коментари Харесай

Мачът Фюри - Усик отново пред провал

Промоутърът на Олександър Усик Алекс Красюк и мениджърът Егис Климас разтревожиха почитателите на бокса с туитове, изпратени в петък вечер. Представителите на украинеца наподобява слагат под подозрение безспорната борба с Тайсън Фюри, която сега е в развой на договаряния.

Преди малко повече от седмица дуелът изглеждаше доста малко евентуално да се материализира, защото тимовете на двата боксьора се бореха да реализират съглашение. След това обаче Фюри направи шокиращо обществено предложение за делене на кесията 70:30 в негова изгода, което Усик ненадейно одобри, макар че преди този момент желаеше договорка 50:50.

С контрактуваните финансови условия, представителите на Фюри и Усик започнаха работа по завършването на договорите. Измина обаче седмица и това към момента не е направено. Екипът на Усик съобщи обществено, че не е убеден, че борбата ще се състои, защото се съмнява в желанията на Фюри.

Но ко-промоутърът на Фюри във Англия Франк Уорън настоя, че ще се стигне до пердах. В петък вечерта лагерът на Усик излезе с още тревожни мнения.

Красюк разгласява мистериозен туит, който гласи: „ Много звук за нищо… Надпреварата с плъхове и маймунският бизнес “.

Much ado about nothing… The rat race and monkey business
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР