Промоутърът Боб Аръм обяви, че е получил одобрението на украинското

...
Промоутърът Боб Аръм обяви, че е получил одобрението на украинското
Коментари Харесай

Украински боксьор заряза историческа битка, остава на фронта

Промоутърът Боб Аръм разгласи, че е получил утвърждението на украинското държавно управление, с цел да може Васил Ломаченко да напусне страната и да се приготви за борба против Джордж Камбосос. Австралиецът има трите международни трофеи в лека категория, които взе от Теофимо Лопес, който от своя страна преди този момент победи Лома. За украинеца, който дълго време се смяташе за крал на бокса, това беше невероятна опция да се върне на върха.

Аръм удостовери, че е разговарял с украинския министър на спорта и той е приветствал сходна борба сред Ломаченко и Камбосос, както и сред Олександър Усик и Антъни Джошуа.

От кабинета на Влодимир Зеленски оцениха, че няма по-добра реклма от тези борби за украинската идея.

Промоутърът Еди Хърн съобщи, че вижда разновидности борбата сред AJ и Усик да бъде през юни.

В последна сметка Ломаченко отхвърли да се бие с Камбосос и сходна галавечер няма да се състои.

Промоутърът Лу ДиБела разгласи новината за „ Boxing Scene “: „ Говорих с Егис Климас (промоутърът на Ломаченко) и той удостовери, че Лома няма да бдъе разполагаем за борба с Камбосос. Когато украинското държавно управление даде своето единодушие, не получихме одобрителен отговор от Лома.

И имахме възприятието, че няма да има пердах. Егис ни удостовери през днешния ден, че Лома е взел решение да остане в Украйна и да се бие за страната си, а това е похвално. Вярваме, че борбата, която води е доста по-голяма от тази в бокса. И нашите мисли и молебствия са с него и фамилията му, както и с украинския народ. “
ТЕМА преди 16 минути 235 преди 1 час 396 преди 2 часа 550
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР