Промоционални ще бъдат цените на лифт картите от 1 април.

...
Промоционални ще бъдат цените на лифт картите от 1 април.
Коментари Харесай

Мартенският сняг удължи ски сезона до Великден

Промоционални ще бъдат цените на въжен превоз картите от 1 април. Еднодневната за възрастен ще коства 42 лв., оповестиха от " Пампорово " АД. Очаква се тази седмица да паднат температурите и да отворят повече писти в ски зоната. Въпреки високите температури, изискванията за зимни спортове остават към момента доста положителни. Това ще даде опция на феновете на снега да се възползват от оставащите последни дни до закриването на сезона. В момента работят 6 писти. Северните са с устойчива и твърда снежна настилка. Те разрешават на туристите, избрали да почиват в края на март и началото на април, да се порадват на снега и планинското слънце.

От тази седмица стопира работата на лифта и пистите в ски зоната Мечи Чал. Зимният сезон в Пампорово и Мечи Чал ще бъде закрит с дълго чаканото  издание на Stavri Invitational Pool Party на 9 април. Това ще стане с водно снежно празненство. За атрактивното събитие се прави трасе, което стартира от снежната писта и приключва в басейн, цялостен с вода. Последното спортно съревнование за сезона е на 31 март. Тогава ще се организира националната конкуренция за публицистите в България. Записването за него към този момент стартира.

Последните чартъри за сезона са на ирландски туристи. Те завършват в края на март. В курорта обаче чакат напор от български фамилии по време на априлската почивка, защото предпочитан пазар за Пампорово си остават българите. 

От 1 април, с изключение на цените на въжен превоз картите, падат и цените на ски услугите с 20%. В синхрон с пониженията в ски зоната, огромна част от хотелите в курорта също смъкват цените и пускат промоционални пакети с спомагателни бонуси за идните Великденски празници.

" Пампорово " АД, което поддържа пистите и лифтовете в Пампорово и Мечи Чал, на 1 април ще затвори петзвездния си хотел " Орловец ". В него ще бъдат реновирани СПА центърът, всички хотелски стаи и скай барът. Плановете са хотелът да бъде освежен изцяло и да проработи на 1 декември. Дотогава туристи ще приема хотел " Перелик ", който бе прекатегоризиран след ремонта на 5-звезден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР