Промоциите са все по-често срещани в света на залаганията, защото

...
Промоциите са все по-често срещани в света на залаганията, защото
Коментари Харесай

Кога Спортингуин дава бонус без депозит на своите клиенти

Промоциите са все по-често срещани в света на залаганията, тъй като носят облаги и спомагателен запас на потребителите. Те са под друга форма – някои се дават на новите членове в букмейкър, до момента в който други са ориентирани към най-редовните в спортния откъс. В платформата на няма обилие от предложения, само че са налични специфични бонуси без депозит. Както излиза наяве от названието им, в изискванията няма условие за зареждане на сметката, което понижава риска и усилва преимуществото на залагащия.

Как да активираме
бонус без депозит в Спортингуин

Всеки клиент на букмейкъра, даже да не има регистрация, може да прегледа промоционалната листа. В нея рядко ще откриете информация за
бонус без депозит, само че подобен е разполагаем. Специфичното при него е, че се дава на личен принцип по отношение на заслугите на участника. Колкото по-активен е даден състезател, толкоз повече и по-чести облаги получава.

В случай че сте получили покана за присъединяване в сходна оферта на имейл или посредством SMS, приемете я и прочетете цялостните правила. Следва да посетите персоналния си профил, да отворите страницата “Бонуси ” и да изискате заемите за
залози. Впоследствие те се разиграват еднократно на класиращи се мачове и селекции. Спечелената сума от безплатния залог се прибавя в главната сметка, без да се постанова в допълнение освобождение.

Понякога Спортингуин подтиква новите клиенти с
бонус без депозит. Той се отключва със специфичен промо код, който се вкарва при регистрация. Ако пропуснете да въведете шифъра, офертата няма да се задейства и ще би трябвало да се насочите към различните оферти на оператора.

Какви други промоции има в букмейкъра

Бонусите без депозит не са ежедневни и зависят напълно от престоя и направените
залози в Спортингуин. Докато изчаквате покана за сходна оферта, може да се възползвате от останалите промоции.

Например новите членове на платформата имат право на стартова оферта за спорт. Тя се поделя на две елементи, чиито размери зависят от първичните два депозита. Първият дял се равнява на 100% от импортираната сума до 250 лв., до момента в който вторият носи 50% до 300 лв..

За да активирате идната част, би трябвало да сте усвоили миналата. Спортинг Уин изисква 1-кратно приплъзване на депозита и 10-кратно разиграване на взетия
бонус. Допринасят само залози онлайн, чиито коефициенти са равни или по-високи от 1.60. При състояние че това изискване не се покрие в границите на 7 дни, промоцията завършва и всички бонуси се лишават от салдото.

Всеки ден в букмейкъра има селекции с нараснали коефициенти. Те са ориентирани към най-интересните събития от тиража и носят с до 20% по-добри облаги на залагащите. Освен на сингъл, могат да се употребяват за сформиране на печеливши колонки и системи.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР