Докато министър-председателят Риши Сунак ближе раните си, докато торите предприемат

...
Докато министър-председателят Риши Сунак ближе раните си, докато торите предприемат
Коментари Харесай

Сега трябва ли да има общи избори? Участвайте в нашата анкета и кажете мнението си

Докато министър-председателят Риши Сунак ближе раните си, до момента в който торите подхващат национални удари на локалните избори, ние питаме извънредно време ли е да имаме общи избори?

С резултатите, които не престават да се получават, специалистите към този момент предизвестиха, че консерваторите са на път да реализират най-лошото си показване от четири десетилетия. Лейбъристът Крис Уеб към този момент означи впечатляващите 26 % размах в Блекпул Юг, осигурявайки си победа като най-новия член на Народното събрание. Неговата безапелационна победа стана още по-сладка от късото трето място на претендента на торите, изпреварвайки претендента на промените единствено със 117 гласа.

По време на посещаване в изборния регион дружно с Анджела Рейнър, Кийр Стармър акцентира, че желанието на електората за смяна по отношение на настоящето държавно управление. Докато британските препоръки не престават да афишират резултати, лейбъристите отпразнуваха това, което те нарекоха „ в действителност исторически резултат “ при завладяването на Ръшмур, цитадела на британск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР