"Промените в правителството са неизбежни при очевидните различия между премиера

...
"Промените в правителството са неизбежни при очевидните различия между премиера
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Режимът на Путин е обречен, в началото сме не неговия край

"Промените в държавното управление са неизбежни при очевидните разлики сред премиера и министъра на защитата по Украйна ". Това сподели някогашният министър на защитата Бойко Ноев в предаването "Денят с Веселин Дремджиев ", което се излъчва по TV+ и TV1.

"Режимът на Путин е жертван, първоначално сме не неговия край ", счита Ноев.

"България би трябвало да окаже военно-техническа помощ на Украйна, солидарно с всички останали страни от Европейски Съюз. Това е помощ за оцеляване на бранителите на самостоятелна Украйна срещу експанзията на Путин ", съобщи някогашният боен министър.
"България би трябвало да се възползва от цялостната поддръжка на НАТО за своята защита, да изиска разполагането на системи „ Пейтриът “, на брегова защита и всичко останало, което сега е належащо ", безапелационен бе Бойко Ноев.

"Трябва да бъде основана специфична парламентарна комисия за следствие на дейностите на съветските специфични служби у нас. Тази комисия неизбежно ще разобличи българските помагачи, преди всичко Цацаров и Гешев, които стопират следствията и ги попречват. Една такава комисия би била най-краткият път за махането на Гешев ", съобщи още събеседникът на Веселин Дремджиев.

Целия диалог сред Веселин Дремджиев и Бойко Ноев можете да изгледате във видеото:

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР