Промени в Наредбата за насърчаване на инвестициите с общинско значение

...
Промени в Наредбата за насърчаване на инвестициите с общинско значение
Коментари Харесай

Общинският съвет ще решава за въвеждането на „бизнес карта“ в Стара Загора

Промени в Наредбата за поощряване на вложенията с общинско значение в Община Стара Загора и издаване на документи клас  В ще бъдат препоръчани за гласоподаване по време на идното съвещание на Общинския съвет.

Това заяви на конференция вносителят на предлагането кметът Живко Тодоров . От думите му стана ясно, че нововъведенията ще включват издаването на " бизнес карта " за административно обслужване, която да улесни вложителите в общината.

" Те ще имат авансово информация за процедурите, нужните документи , както и съкратени периоди за обслужване от администрацията ", добави още той.

Услугата ще дава опция на компании, включително и бизнесмени, започващи или осъществяващи капиталови планове , да получат подпомагане при реализирането на своите хрумвания посредством осведомително обслужване, да осъществят контакти с евентуални сътрудници, както и да бъдат съветвани по разнообразни въпроси, попадащи в компетенцията на общинска администрация. 

Важна част ще бъде и административното обслужване, което ще бъде експресно на цената на елементарна услуга. " Това е така наречен бърза писта, която към този момент е въведена в някои други общини в България ", обясни заместник-кметът Радостин Танев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР