Променен дизайн, подобрения във всяко възможно направление спрямо миналогодишния модел

...
Променен дизайн, подобрения във всяко възможно направление спрямо миналогодишния модел
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S21 Ultra не оставя място за двоумение

Променен дизайн, усъвършенствания във всяко допустимо направление по отношение на миналогодишния модел и още повече благоприятни условия за креативност и съгласуваност - това са първите неща, които незабавно вършат усещане, когато се докоснеш до новия Samsung Galaxy S21 Ultra.

След като имахме опцията да прекараме известно време с него, е мъчно да назовем различен смарт телефон сега, който има сходно многообразие от функционалности и софтуерна мощност.

Красив от-до
 Снимка 516204

Дизайнът на Galaxy S21 Ultra е изкусен до всеки подробност и мигновено основава чувство за устройство от най-голям клас.

Матовият тил с Gorilla Glass Victus се усеща здрав, прелестен за държане и добре прикрива отпечатъците от пръстите ни.

Промененият модул, съдържащ задните камери, тази година е доста по-атрактивен за окото и се вписва в цялостното лъчение на флагмана доста по-гладко, в сравнение с модула на миналогодишния S20 Ultra.
 Снимка 516206

Рамките са мъчно забележими, най-много поради двустранно огънатия екран, който като че ли изпълва цялото лице на телефона.

Именно той е една от най-атрактивните черти на S21 Ultra и за първи път предлага QHD+ резолюция при периодичност от 120Hz, която кара близо седемте инча да наподобяват нереално в ръцете ни.

Всичко се случва меко и безпрепятствено, пикселите са на процедура невидими за окото (515ppi), а високата резолюция в композиция със мощната подсветка (1500 нита) основават висок натурализъм и подробност на цветовете от всеки ъгъл.

Професионална камера
 Снимка 516199

Space Zoom също е претърпял обилни усъвършенствания по отношение на предходната година, като към този момент има специфична Zoom Lock функционалност, с която можем оптимално и много дейно да отстраняваме всяко трептение, даже когато държим телефона от ръка.

Функцията разчита на изкуствен интелект, с цел да стабилизира снимането и ни оказва помощ да извлечем максимума от действителните качества на камерата.

Тази година моделът предлага две телефото лещи, всяка от които разполага с оптична стабилизация, a към тях има и 108-мегапикселов датчик, осигуряващ висок подробност, и датчик с необятен обсег.
 Снимка 516207

Превключването сред другите датчици става интуитивно и бързо, само че по-впечатляваща е опцията да снимаме с всички тях по едно и също време при 4К/60FPS, като това включва и 40-мегапикселовата селфи камера.

Този нов режим се назовава Vlogger View, само че разполагаме и с Director " s View, посредством който можем да избираме през коя камера да снимаме, без да прекъсваме записа, както и да настройваме отвора на блендата, експозицията, фокуса и така нататък съгласно съответните потребности.

Камерата също по този начин е заредена с всевъзможни филтри, автофокусът е необикновено акуратен и от самото начало усещаш, че в ръцете ти е не телефон, а същинска професионална камера.
 Снимка 516205

Голяма роля по тази причина играе и обновеният Single Take режим, който предлага още повече варианти отпреди, тъй че даже и в неопитни ръце телефонът създава извънредно качествено наличие - ние просто би трябвало да изберем фрагмента, който ни подхожда най-вече.

Поддръжката на 12-битови RAW фрагменти в Pro режим е финалният детайл, който затвърждава камерата на S21 Ultra като професионален признак за хората, които биха желали да подсилят и подобрят фрагментите си в постобработката.

Ултра продуктивност и съгласуваност

Като устройство от най-голям клас, Galaxy S21 Ultra предлага впечатляваща продуктивност, както и опция за свързване с цялостен куп джаджи.
 Снимка 516202

В случая успяхме да тестваме телефона в тандем с новите Galaxy Buds Pro и смарт тв приемник, като и в двата случая връзката се случваше по-бързо и интуитивно, в сравнение с сме привикнали.

Galaxy S21 Ultra е подготвен да посрещне потребностите на най-взискателните игри и стратегии с до 16GB RAM и чисто новия Exynos 2100 процесор, които доставят подчертана експедитивност при превключването сред приложения.

Телефонът е напълно подготвен да посрещне технологиите на бъдещето и да резервира флагманското си чувство в продължение на много години, с помощта на поддръжката на 5G, Wi-Fi 6E и UWB честоти.
 Снимка 516208

Важно е да споменем, че S21 Ultra е първият Galaxy S модел, който поддържа S Pen, само че, уви, в тестовия комплект стиулсът отсъстваше.
 Samsung Galaxy Buds pro - какво оферират новите слушалки и каква е цeната им
Какво ни оферират новите слушалки Galaxy Buds Pro

Какви са новите функционалности и екстри в тях

Въпреки това е мъчно да му намерим недостатък и умерено можем да заключим, че това ще е един от най-впечатляващите смарт телефони през актуалната година, който неизбежно ще употребяваме за относителен образец за всички идни флагмани от вселената на Аndroid.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР