Проливният дъжд над Лондон във вторник принуди организаторите на Уимбълдън

...
Проливният дъжд над Лондон във вторник принуди организаторите на Уимбълдън
Коментари Харесай

Втори опит: Вижте за кога бяха пренасрочени мачовете на Григор и Томова

Проливният дъжд над Лондон във вторник принуди уредниците на Уимбълдън да отсрочат всички срещи на външните кортове за сряда, измежду които бяха и тези с присъединяване на двамата ни представители в главната скица - Григор Димитров и Виктория Томова.

Най-добрият ни тенисист ще открие присъединяване си с дуел против японския квалификант Шо Шимабукуро, който се намира на върховата за себе си 162-ра позиция в ранглистата и допреди пресявките на Уимбълдън нямаше нито един изигран дуел на трева в кариерата си. Всичко това слага българина в позицията на изявен любимец в утрешния им конфликт, който ще бъде първият в историята на тяхното съревнование.

Двубоят сред Димитров и Шимабукуро е ще открие програмата на корт №18, което означава, че можем да чакаме хасковлията в игра не преди 13:00 часа българско време, ако времето не обърка още веднъж предварителните проекти на уредниците. 

Корт №18 (начало 13:00 часа):

1. Григор Димитров - Шо Шимабукуро

2. Дария Савил - Кейти Боултър (доиграват при 6:5) 

3. Каролина Плишкова - Наталия Стефанович

4. Кимер Копеянс - Алекс де Минор

5. Лоренцо Музети - Хауме Мунар

Първата ни ракета при дамите пък въпреки всичко съумя да излезе на корта във вторник, само че конфликтът ѝ против 27-ата сложена Бернарда Пера бе пресечен при започване на втория сет при резултат 7:6(3) 0:1 в интерес на американката. Доиграването на мача ще се случи в сряда следобяд, като срещата сред двете е сложена трета на корт №8 и се чака да започва не преди 16:30 часа българско време.

Корт №8 (начало 13:00 часа):

1. Сорана Кърстя - Татяна Мария

2. Харолд Майо - Бенжамен Бонзи (довършват при 6:3 5:3)

3. Виктория Томова - Бернарда Пера (довършват при 7:6(3) 0:1)

4. Максим Креси - Ласло Джере

5. Александър Бублик - Джей Джей Улф

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР