Проливни дъждове и силни ветрове удариха южните департаменти на Франция,

...
Проливни дъждове и силни ветрове удариха южните департаменти на Франция,
Коментари Харесай

Проливни дъждове в южна Франция

Проливни дъждове и мощни ветрове удариха южните департаменти на Франция, най-тежко бе ситуацията в Крайморските Алпи, а близо до община Сен Мартен Везюби рухна авто мост, заяви БГНЕС.
Едно от платната на моста не издържал на придошлата река Борео. Не се споделя има ли потърпевши, само че са нанесени вреди по домовете надолу по течението на реката, твърди изданието, представено от ТАСС.
 Макрон: Ислямът е в рецесия по целия свят Макрон: Ислямът е в рецесия по целия свят
Френският президент Еманюел Макрон назова исляма " вяра, която е в рецесия по целия свят ", в тирада, адресирана до това, което той назова...
Заради влошената конюнктура в редица градове на района бяха затворени огромните търговски центрове, спряно бе придвижването на влакове в петъчния следобяд, анулирани бяха и занятията в учебните заведения и университети. Заради преваляванията краткотрайно бе затворено летището на Ница
По данни на радио France Bleu вечерта в петък над 8000 жилища са останали без ток. Спасители организираха над 200 интервенции, в този момент се търсят четирима души, които се водят за безследно изчезнали от естествената буря.
В метеорологичната работа Meteo France предвиждат превалявания до 150-250 мм в събота сутринта, а тук-там и до 400 милиметра. Службата разгласи най-високо „ алено ” нива на заплаха. „ Оранжева паника ” е оповестена и в централните елементи на страната, както и в два департамента в западната провинция Бретан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР