Пролетта разцъфва в розови, лилави, сини, зелени, жълти, оранжеви, червени

...
Пролетта разцъфва в розови, лилави, сини, зелени, жълти, оранжеви, червени
Коментари Харесай

Пролетният грим на 2018 – експлозия от цветове

Пролетта разцъфва в розови, лилави, сини, зелени, жълти, оранжеви, червени нюанси. Това, дружно с прелестното слънце, ни зарежда с сила и с голяма доза ентусиазъм, стане ли дума за грим. Затова няма по какъв начин да не използваме хубавия сезон и да не ви представим един пъстър, цветен и хубав грим, използван в всекидневие или пък за по-специално събитие, който ни демонстрира Наталия от бюти влога.

Розови, лилави, бронзови нюанси се преливат по очите, с цел да основат цветно и кокетно въодушевление, а синьото е за лукс – в случай че вие не го предпочитате по лицата си, несмущаемо можете да го пропуснете.

И по този начин. Поставяме по цялото лице лек дневен крем, който да хидратира и пази кожата ни. След това нанасяме основа за матиране и прикриване на порите в зоната към носа, по брадичката и малко по челото.

Отново лек декор дьо загар, а може и BB крем, слагаме по цялото лице, с цел да изравним тена, само че нищо повече. Кожата напролет би трябвало да е свежа, да диша оптимално.

Време е за очите . Нанасяме база, с цел да изпъкнат цветовете по-добре върху клепача, а и с цел да се задържат за по-дълго време.
С 1-2 тона по-тъмен от цвета на кожата ни непрозрачен колорит сътворяваме сянка в сгъвката на клепача, която леко издължаваме за елегантно котешко око. И преливаме добре с пухкава четка.

Ред е на леко розово-червен звук, който слагаме от горната страна. И още веднъж преливаме.После се прехвърляме върху лилаво, което слагаме във външния ъгъл на окото. А след това се стопираме върху розов цвят, който слагаме по целия преносим клепач.

Малко по-светъл натурален колорит нанасяме в зоната под веждата.
 грим ThinkStock/Getty Images
За да опушим в допълнение, нанасяме кафяв колорит с червен подтон във външния ъгъл на окото. А върху розовото за спомагателен лукс слагаме златисто-розово.

В самия вътрешен ъгъл на окото нанасям перлен цвят, както и тъкмо под веждата.

Вариант 1 е да опушите окото с кафявия звук по долния клепач. За да бъде доста цветно обаче, аз ще нанеса самоуверен наследник цвят, който прави визията доста друга и цветна.

За лукс, изрисуваме очна линия , а в случай че вие имате усложнения с нея, оставям под описанието на този клип линк към видеото ми с лесните стъпки за съвършената очна линия.

И приключваме с няколко пласта серпантина.

Подчертаваме веждите по отношение на формата и усета ни.

Сега към този момент се прехвърляме на коректор за изсветляване зоната под очите, както и мъничко в профил на носа и над горната джука.

Фиксираме единствено централната част на лицето с лека пудра.

Периферията бронзираме. За край скулптурираме с тъмна матова пудра скулите и аз персонално слагам мъничка сянка под нослето, с цел да наподобява по-чипо.

Заради доста цвят по клепача, съветваме ви да не прекалявате с ружа – както с количеството, по този начин и с цвета.

А устните единствено обрисуваме с молив и ще нанеса от горната страна подхранващ искра.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР