Прокуватурата в Плевен ръководи досъдебно производство във връзка с разкрито

...
Прокуватурата в Плевен ръководи досъдебно производство във връзка с разкрито
Коментари Харесай

Откриха специално помещение, вкопано в земята с канабис в Плевенско

Прокуватурата в Плевен управлява досъдебно произвеждане по отношение на разкрито на 9 ноември помещение, вкопано подземен в частен парцел в село Бреница, , оповестиха от обвиняването.
 Прокуратура
По случая се води следствие за развъждане на растения коноп в нарушаване на откритите правила в Закона за надзор върху наркотичните вещества 

При осъщественото претършуване в частен парцел в селото, населяван от 44-годишен мъж, е намерено особено пригодено помещение, вкопано в земята, с инсталирана апаратура за развъждане на растения от рода на конопа , включваща осветителни LED тела, вентилатори, превключватели, електрическо зареждане и разклонители.
 = Прокуратура

Открити и конфискувани са 28 броя еднотипни пластмасови саксии със засети 28 броя растения от рода на конопа с височина от 20 см до 90 см. В прилежащи пространства са открити и конфискувани полиетиленови пликове и пластмасови кутии, съдържащи съцветия от рода на конопа.

Предстои правене на физикохимическа експертиза, осъществяване на разпити и други дейности по следствие. Разследването продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР