Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, на основание чл. 160,

...
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, на основание чл. 160,
Коментари Харесай

Освобождават зам.-районния прокурор на Пазарджик, местят го ...

Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет, на съображение член 160, по отношение на член 175, алинея 8, изр. 1 от Закон за съдебната власт освободи Тихомир Гергов от заеманата служба „ заместител на административния началник - заместник-районен прокурор “ на Районна прокуратура – Пазарджик и го преназначи, на съображение член 169, алинея 5 от Закон за съдебната власт в служба „ прокурор “ в същата, считано от датата на взимане на решението. Предложението е направено по отношение на командироването на същия да извършва функционалностите на прокурор в Окръжна прокуратура - Пазарджик.

Колегията даде единодушие и за трансформиране на 1 щатна численост за служба „ правосъден секретар “ в 1 за „ завеждащ работа “ в Районна прокуратура – Пазарджик, поради нуждата от организация, надзор и управление на работата, както и високата натовареност на прокуратурата.

Свързани вести Тихомир Гергов застава отпред на Районната прокуратура Избраха Радослав Бакърджиев за ръководител на Районната прокуратура
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР