Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда

...
Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда
Коментари Харесай

Съдят двама мъже, заканили се с убийство на жена

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда против двама мъже, заканили се с ликвидиране на жена.

За времето от 05.05.2021 година до 03.06.2021 година в гр. София посредством позвъняване от мобилен телефон обвиненият П.Г. се заканил с ликвидиране на В.П., като й споделил: „ Ще те намеря, ще те причакам, ти ще видиш какво ще ти се случи. Познавам колата ти, ще те изнасиля, ще те убия и ще те лежа “.

На 09.06.2021 година в 08,27 ч. в гр. София посредством позвъняване от мобилен телефон обвиненият Т.П. се заканил с ликвидиране на В.П. с думите: „ Ти няма да живееш в тази къща, ще те убия и ще те закопая в гроб “.

Двете закани възбудили у дамата състоятелен боязън за реализирането им.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 144, алинея 3, вр. ал.1 от Наказателен кодекс. В хода на следствието са разпитани очевидци и е станало ясно, че брачният партньор на В.П. е бил полубрат на двамата обвинени. След гибелта му дамата останала да живее в фамилната къща, дружно със сина им, а П.Г. и Т.П. желали да я изгонят от там.

Двамата обвинени са осъждани. Предстои делото против тях да продължи в Софийски областен съд.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР