Прокурор Георги Чинев встъпи в длъжност като Административен ръководител на

...
Прокурор Георги Чинев встъпи в длъжност като Административен ръководител на
Коментари Харесай

Георги Чинев е новият окръжен прокурор на Бургас

Прокурор Георги Чинев встъпи в служба като Административен началник на Окръжна прокуратура – Бургас. Той бе определен след гласоподаване от Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет, оповестяват от прокуратурата.

Прокурор Чинев е роден през 1973 година в гр. Бургас. През 1999 година е приключил „ Право “ в Юридическия факултет на СУ „ Св.Климент Охридски” – София. Прокурор Чинев има повече от 19 години юридически стаж, като единствено в системата на Прокуратурата той е над 18 години. Постъпва на работа като младши прокурор в Районна прокуратура – Бургас през 2000 година На идната година към този момент е прокурор в магистратурата.

От 2007 година до 2015 година е Заместник Административен началник на Районна прокуратура – Бургас. В Окръжна прокуратура – Бургас постъпва на 16.03.2015 година От тази дата до избора си от Висш съдебен съвет работи като прокурор в магистратурата.

Прокурор Чинев встъпи в служба пред Административния началник на Апелативна прокуратура – Бургас господин Любомир Петров, който му пожела здраве, противоречива работа и триумф.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР