Прокурор Евгения Стоянова се кандидатира за мястото на административен ръководител

...
Прокурор Евгения Стоянова се кандидатира за мястото на административен ръководител
Коментари Харесай

Прокурор Евгения Стоянова подаде документи за участие в конкурса за шеф на Окръжна прокуратура Благоевград

Прокурор Евгения Стоянова се кандидатира за мястото на административен началник на Окръжна прокуратура – Благоевград. Тя е подала документите си за присъединяване в състезанието, който бе разгласен наново откакто първия през октомври се провали, за което съобщихме. неуспеха на предходния през октомври.

Евгения Стоянова и все още извършва функционалностите на административен началник на държавното обвиняване в откакто Висш съдебен съвет я назначи краткотрайно до избора на титуляр. Стоянова пое поста след приключването на втория управнически мандат на окръжния прокурор Христо Георгиев.

Тя е с 28-годишен юридически стаж, който е напълно в прокуратурата. От 2001 година досега работи в Окръжна прокуратура. От 2015 година е зам. областен прокурор, а от 1 август 2023 г – и. ф. областен прокурор.С сан на прокурор от ВКП/ВАП от 2011 година

Евгения Стоянова владее британски език, както и юридически британски език, взела участие е в голям брой интернационалните образования.


Документи за присъединяване в състезанието за шефското място подаде и прокурор Милена Милева, която работи от 2015 година в Окръжна прокуратура – Благоевград. Има над 20 година юридически стаж. Срокът за подаване на документи изтича в края на седмицата.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР