Прокурор Блага Георгиева разкри подробности по случая с 21-годишния водач

...
Прокурор Блага Георгиева разкри подробности по случая с 21-годишния водач
Коментари Харесай

Прокурор разкри подробности за дрогирания водач на „Porsche“, предизвикал зрелищна катастрофа във Велико Търново

Прокурор Блага Георгиева разкри детайлности по случая с 21-годишния лидер на „ Porsche Cayenne “ , който провокира зрелищна злополука във Велико Търново.

Припомняме, че произшествието породи под крепостта „ Царевец “ към 03:00 часа през вчерашния ден сутринта . Шофьорът е отказал да спре на стоп палка , подадена от служители на реда и е последвала гонка. Униформените са хвърлили шипове , с цел да спрат лидера. Колата е предизвикала материални вреди по 5 автомобила и боклукчийска кофа.

Държавният обвинител посочи, че алкохолната проба на лицето не е била позитивна , както беше обявено през вчерашния ден, само че пък тази за опиати е дала резултат за потребление на метамфетамин и амфетамин .

„ Съставени са актове за административни нарушавания “ , добави Георгиева.

Към момента обвиненият не е бил осъждан . Справка на Министерство на вътрешните работи демонстрира, че той не живее във Велико Търново, а е от област Ловеч .

„ Porsche “-то не е било негово и е конфискувано . В автомобила е било намерено пакетче с бяло прахообразно вещество , за което Георгиева съобщи, че не става въпрос за пласьорство.

Младежът е недееспособен , като от справката на „ Пътна полиция “ следва да стане ясна повода.

Протест ще блокира Подбалканския път и прохода Троян-Кърнаре

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР