Прокуратурата започва масирани проверки заради случаите на спекула с цените

...
Прокуратурата започва масирани проверки заради случаите на спекула с цените
Коментари Харесай

Прокуратурата погва спекулантите със стоки от първа необходимост


Прокуратурата стартира масирани инспекции поради случаите на далавера с цените на стоките от първа нужда – храни и медикаменти, стана ясно от думите на основния прокурор Иван Гешев.

Гешев организира работна среща с ръководителя на Националния действен щаб генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски и основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, на която са разисквани нужните дейности по ограничение разпространяването на новия ковид COVID-19.

Главният прокурор разгласи, че главните опасности в миг на изключителна обстановка са два – поставените под карантина лица да се пробват да избягат от нея, за което те към този момент ще носят повишена наказателна отговорност, както и записаните нови опити за телефонни измами, свързани с разпространяването на ковид.

„ Съвместно с Министерство на вътрешните работи се създали организация за своевременна реакция във всеки един случай “, увери Гешев. Той прикани за въвеждането на още по-строги ограничения за ограничение на разпространяването на вируса./Дарик
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР