Прокуратурата замита престъпления. В случаи, в които тя трябва да

...
Прокуратурата замита престъпления. В случаи, в които тя трябва да
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Прокуратурата замита престъпления

Прокуратурата замита закононарушения. В случаи, в които тя би трябвало да се задейства - отхвърли да се задейства. Освен случая с Васил Божков, различен емблематичен е и " Седемте джуджета ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година във връзка ареста на Бойко Борисов.

Полицията не е направила нищо нелегално. Прокуратурата държа дамата на Васил Божков 7 месеца в ареста, след това сподели, че не е трябвало, а в този момент отхвърли да направи такова нещо. Прокуратурата може да си прави каквото си желае. Има обстоятелства като промени в Закона за хазарта, има съвпадения от срещи. Трябва да има съществено следствие, а сега няма, безапелационен е депутатът от Има Такъв Народ.

Няма доверие към Прокуратурата. Общественото мнение е, че Бойко и Каскета са мафия. Главният прокурор може да прави всичко. Когато се допуска, че прокуратурата е забъркана в цялата скица - няма по какъв начин да има доверие в тази институция, сподели още Йорданов.

Що се отнася до процедурата за нов началник на Българска народна банка и поддръжката на Има Такъв Народ от Възраждане и ГЕРБ и дали това са новите им сътрудници, то той съобщи, че това са нелепости.

" Коалцията сега е постоянна ", отсече Йорданов.

По думите му Любомир Каримански е извънредно надарен и сръчен финансист.

Не виждам по какъв начин ГЕРБ ще провокират предварителни избори. Успех им искам, съобщи Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година и добави, че ГЕРБ могат да приказват всичко. " Те имат отпред човек, който е несъответствуващ във всяка една посока - минало, обучение и така нататък ", сподели още той. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР