Прокуратурата във Велико Търново обмисля да повдигне обвинение на журналиста

...
Прокуратурата във Велико Търново обмисля да повдигне обвинение на журналиста
Коментари Харесай

Прокуратурата обмисля да обвини за лъжесвидетелстване журналиста Димитър Върбанов

Прокуратурата във Велико Търново обмисля да повдигне обвиняване на журналиста Димитър Върбанов за лъжесвидетелстване или за набедяване, откакто записи от охранителни камери потвърдиха, че изказванията за нечовечен побой над репортера са силно пресилени.
 Господари на ефира уволниха репортера си Димитър Върбанов  Репортерът на Господарите не бил обичай, а изхвърлен през вратата. Прокуратурата се отхвърля от арестите
Видеата демонстрираха, че журналистът не е удрян, а е изтикан от двама гардове отвън склада. Той пада на колене, след което в продължение на няколко минути приказва пред оператора и камерата с микрофон в ръка, а най-после ляга на земята. Не се виждат рани и удари.

След разпространението на фрагментите Районният съд във Велико Търново пусна без мярка за неотклонение двамата арестувани за нападението над Върбанов. 

В същото време продуцентът Джуди Халваджиян в профил репортера на " Господари на ефира " във Велико Търново Димитър Върбанов от екипа на предаването  " поради съзнателния или не опит на репортера да подведе обществеността с дейностите си след привършване на репортажа, излъчен в предаването ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР