Прокуратурата във Варна привлече към наказателна отговорност 28-годишен мъж от

...
Прокуратурата във Варна привлече към наказателна отговорност 28-годишен мъж от
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на мъж, опитал да убие свой съселянин във Варненско

Прокуратурата във Варна притегли към наказателна отговорност 28-годишен мъж от село Камен дял , община Дългопол, опитал да убие собствен съселянин, оповестиха от обвиняването.

Той е арестуван до 72 часа с оглед довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение по отношение на него. На 21 февруари двама мъже се почерпили с алкохол, като стояли на чешма в село Камен дял.

Към тях се доближил потърпевшият. 28-годишният мъж се е нахвърлил против него и почнал да го бие . Извадил нож и му нанесъл удар с острието в корема. Физическият конфликт бил преустановен от присъстващия на място очевидец и потърпевшият съумял да се отдалечи. След към 100 метра той се свлякъл на земята.

Пристигналите на място други поданици на селото подали сигнал на 112. Екипи на Спешна помощ и на полицията пристигнали на местопроизшествието. 31-годишният пострадал е бил откаран в болница, където бил опериран и все още се намира в устойчиво положение. Нападателят е бил арестуван.

Той е притеглен като обвинен за осъщественото от него закононарушение и срокът на задържането му е продължен . Мъжът е прочут на Министерство на вътрешните работи и на прокуратурата. Той е направил тежкото действие в изпитателен период по предишно наказание за ръководство на МПС след приложимост на наркотични субстанции.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР