Прокуратурата в Бургас започна разследване имат ли вина собствениците на

...
Прокуратурата в Бургас започна разследване имат ли вина собствениците на
Коментари Харесай

Продължава оценяването на щетите в Бургаско

Прокуратурата в Бургас стартира следствие имат ли виновност притежателите на язовири за наводнението. В същото време през днешния ден синоптиците плануват нови дъждове, а доброволци ще оказват помощ на най-пострадалите.

С. Ливада е едно от най-пострадалите в района и хората се оправят доста мъчно. В част от къщите първите етажи са залети с тиня. Кметът на селото акцентира, че локалните нямат потребност от облекла, а от помощ от хора.

От сутринта тук има екипи на БЧК, които донесоха дарения със санитарни материали, на място работят и психолози. Хората имат потребност от мебели и електроуреди.
Днес дружно с доброволци и психолози сме на терен с цел да предоставим най - нужното - хранителен пакет, хигиеничен пакет, одеяла, завивки, облекла, обувки. Така, че нашата цел е да посетим на място хората, да им дадем това от което се нуждаят, като най-необходимо.Психолозите са подготвени да работят в такива спешни и бедствени обстановки, ще създадем нужното всички хора, които имат потребност да се срещнат с тях, да споделят, тъй че да могат да преодолеят този първичен стрес, който има.  Кампанията на БЧК за помощ на потърпевшите в Бургаско събра над 70 хиляди лева Кампанията на БЧК за помощ на потърпевшите в Бургаско събра над 70 хиляди лева
Започна даването на помощи за най-засегнатите хора от наводнението в региона, оповестиха от пресцентъра на БЧК. За по-малко от два дни национална...

10 000 лева подари община Варна на община Камено, като местинте хора означиха, че имат потребност и от парични средства, които всеки може да подари по сметката на БЧК или на къс номер 1466.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР