Прокуратурата ще поиска постоянно задържане на трите непълнолетни лица, заподозрени

...
Прокуратурата ще поиска постоянно задържане на трите непълнолетни лица, заподозрени
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за убийството във Видинско: Децата са пребили до смърт мъжа заради шише ракия

Прокуратурата ще изиска непрекъснато задържане на трите малолетни лица , обвинени за убийството във видинското село Гъмзово.

Конкретният мотив за похищението против жертвата е зародил скандал за продаден алкохол на трите лица. Убийството е осъществено по изключително нечовечен метод, оповестиха на брифинг от полицията и прокуратурата, заяви.

" За осъщественото тежко закононарушение са открити и арестувани 3 лица . Повдигнати са обвинявания за осъществено ликвидиране. Днес ще бъде импортирано искане за мярка " задържане под стража ", която да бъде прегледана от Окръжния съд във Видин. Лицата са малолетни . Причина за закононарушението е корист и приложимост на алкохол ", съобщи Владислав Влашев - представител на прокуратурата във Видин, представен от БГНЕС. 

Четвъртото - 10-годишно момче, е под полицейска протекция.

Тялото на 59-годишния мъж беше намерено в безжизнено положение в двора на къщата му .

Младежите са известни на полицията. Били са уличавани в дребни обири до в този момент. Хората в селото са потресени от случилото се.

" Според проверяващите органи, повода е била шише ракия, което те са закупили от убития и не са я харесали. Причината е била, че не е била хубава, върнали са я, индивидът им върнал парите ", разкри още шокиращи детайлности за убийството кметът на село Гъмзово Венизел Флоров по NOVA.

" Според проверяващите органи той е обичай, ритан с корав предмет с чупена долна и горна челюст, череп, раздрани устни ", споделя кметът на селото за вредите след побоя, нанесен на Борислав Бориславов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР