Прокуратурата разполага с доказателства, че бягството на Никола Груевски е

...
Прокуратурата разполага с доказателства, че бягството на Никола Груевски е
Коментари Харесай

Прокуратурата разполага с доказателства, че бягството на Никола Груевски е било организирано

Прокуратурата разполага с доказателства, че бягството на Никола Груевски е било проведено най-малко два месеца преди този момент, написа на своята страница македонският ефирен канал “Телма “.

Никола Груевски е избягал в последната минута, само че е възнамерявал бягството в елементи, настояват за „ Телма “ от прокуратурата. Те споделят, че той не е приказвал истината и манипулира обществеността, тъй като следствието е събрало доказателства, потвърждаващи, че той е почнал да възнамерява бягството два месеца по-рано през септември.

Тя съответствува с информацията на обвиняването, че тъкмо през септември той е изтеглил всички пари от банковите сметки в Македония, към 200 хиляди евро, което остава неусетно от способените и проверяващите органи.

Кога, по какъв начин, къде и с чия помощ Груевски е напуснал Македония остава незнайно даже след първото изявление от през вчерашния ден, откакто е избягал в Унгария през ноември предходната година.

Прокурорът Вилма Русковска съобщи пред Телма, че е предстоящо Груевски да не разкрие детайлности за бягството и вероятната помощ.

„ Това, което той не желае да каже, е обикновено. Ако го каже, ще се разбере кой или кои са му помогнали за бягството. Какво можем да създадем, също така, което към този момент подхващаме. За иронията нямам коментар “, споделя Русковска.

Груевски не сподели нищо ново за бягството. Твърди, че се е подготвяло убийството му в пандиза, само че не показа никакви доказателства за това, напомня медията.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР