Прокуратурата повдигна обвинения срещу Даниел Антов, който се държал агресивно

...
Прокуратурата повдигна обвинения срещу Даниел Антов, който се държал агресивно
Коментари Харесай

Обвиниха в хулиганство мъж, насъсквал кучето си срещу полицаи

Прокуратурата повдигна обвинявания против Даниел Антов , който се държал нападателно против трима служители на реда в столичния ж.к. Люлин.

Случаят е от 29 юни 2017 година. Тогава тримата служители на реда, патрулирайки наоколо до бл. 389, попаднали на обвинения и му поискали документи за идентичност.

Мъжът бил пийнал, почнал да се държи нападателно , отказал да даде своя персонална карта, след което почнал да насочва нецензурни и обидни реплики към чиновниците на реда, като в същото време насъсквал кучето си против тях.

Поради това той бил арестуван и отведен в постройката на 09 районно управление (на МВР) Столична дирекция на вътрешните работи, а по случая било формирано досъдебно произвеждане.

Разследването е завършено под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура, като на 12.01.2018 година е импортиран обвинителен акт против Антов, за осъществено от него закононарушение по чл.325, ал.2, вр. с ал.1 НК– безчинство, отличаващо се с изключителна смелост и цинизъм (наказуемо с отнемане от независимост до пет години).

Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Софийски областен съд.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР