Прокуратурата повдигна обвинение за умишлено убийство на 34-годишния Чавдар Бояджиев,

...
Прокуратурата повдигна обвинение за умишлено убийство на 34-годишния Чавдар Бояджиев,
Коментари Харесай

Кметът на село Лозен с коментар за двойното убийство

Прокуратурата повдигна обвиняване за съзнателно ликвидиране на 34-годишния Чавдар Бояджиев, арестуван поради откритите край софийското село Долни Лозен две тела. Мотивът - изискал, само че не получил пари от тях.

При разпита си мъжът признал за още едно ликвидиране, осъществено предходната пролет. Именно поради забавеното произвеждане по това предходно закононарушение и обстоятелството, че Бояджиев е на независимост, във вътрешното министерство и в прокуратурата желаеха оставки.

В неделя жителите на селото се събраха на митинг пред кметството, с цел да изискат правдивост и сигурност. „ Познавам Чавдар от доста години, само че напоследък доста се промени. Преди излизахме, ходехме за риба, никакви проблеми не е имало ”, съобщи гражданин на митинга пред Нова.

„ Надявам се този човек да си заплати и нека в никакъв случай не излезе. Виждала съм го заран да тренира, само че в никакъв случай не съм очаквала, че е кадърен на такова нещо ”, сподели гражданин на митинга.

Кметът на с. Лозен Георги Младенов описа, че Чавдар Бояджиев живее в селото от 6-7 години, работил е в Германия, а тук – в локален магазин като общ служащ. Живее с майка си в селото, но никой не е виждал фамилията.

„ Не е имал такива изяви, с цел да се допуска, че може да се случи такова нещо ”, добави Младенов. „ Не знаехме нищо за този нощен живот, който може би е водил. ”

Местните желаят правдивост, сигурност и отговори. Негодуванието на жителите е ориентирано и към Бояджиев и към властите. " Жителите желаят отмъщение. Искат истина. Искат закони ", съобщи кметът на селото. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР