Прокуратурата поиска доживотен затвор за Орлин Владимиров, убил съпругата си

...
Прокуратурата поиска доживотен затвор за Орлин Владимиров, убил съпругата си
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска доживотен затвор за убиеца на Евгения

Прокуратурата изиска пожизнен затвор за Орлин Владимиров, умъртвил брачната половинка си Евгения Владимирова на 13 октомври 2021 година Между 15 и 20 години затвор страната изиска за татко му Пламен Владимиров, който е оказал помощ на сина си да укрие тялото на Евгения. 

Според държавното обвиняване Орлин е изпитвал мощна ревнивост към брачната половинка си, следил я е и е схванал за извънбрачна връзка, която тя е имала. Той се тревожел, че при бракоразвод няма да получи родителските права върху детето им, а и също по този начин за парцела, който възнамерявали да купят.

Близки и другари на грубо убитата и хвърлена в куфар Евгения се събраха час преди финалното дело с искане за правдивост. Днес делото би трябвало да завърши на първа инстанция. 
 Protest Evgenia 2 Снимка: Саня Петкова
До последното съвещание упрекнатият за убийството, брачният партньор Орлин Владимиров отхвърляше да приказва пред Софийския градски съд. Миналия месец той изиска да даде пояснения. Призна, че е умъртвил Евгения, само че отхвърли да го е възнамерявал. Каза, че във съдбовната вечер двамата се скарали.

 
 Protest Evgenia 1 (1)
Събралите се през днешния ден пред Съдебата палата желаят пожизнен затвор за Орлин и обективна присъда за посочения за съучастник- татко му Пламен Владимиров.

Убийството на Евгения Владимирова бе разкрито месец след осъществяването му. След изгубването на 33-годишната жена мъжът ѝ Орлин твърдеше, че тя излязла от вкъщи им, с цел да иде на фитнес и повече не се върнала. Обвиняемият за убийството даже участваше в търсенето на Евгения дружно с нейни родственици и другари. Месец след убийството проверяващите задържаха Орлин и татко му Пламен, който е обвинен за съучастие. Пламен Владимиров е някогашен чиновник на ДАНС. И двамата се самопризнаха за причинители при гледането на първата им мярка за неотклонение. Обвиняемият за убийството Орлин Владимиров прекара процеса в ареста. Баща му пък бе пуснат от ареста с по-лека мярка поради проблеми със здравето, които правили престоя му в ареста непоносим.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР