Прокуратурата поиска да бъде наложено наказание доживотен затвор без право

...
Прокуратурата поиска да бъде наложено наказание доживотен затвор без право
Коментари Харесай

Доживотен затвор без замяна за обвинените за атентата Сарафово поиска прокуратурата

Прокуратурата изиска да бъде наложено наказване пожизнен затвор без право на подмяна за Мелиад Фарах и Хасан Ел Хадж Хасан, подсъдими по делото за на летище “ ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.
За през днешния ден бяха призовани двама очевидци в правосъдната зала. В момента не престават пледоариите.
 Разпитват очевидци по делото Сарафово Разпитват очевидци по делото " Сарафово "
Специализираният углавен съд ще заседава в четвъртък, 17 септември, по делото за атентата на летище " Сарафово ", заяви БГНЕС. Двам...
По делото, упрекнати в тероризъм са двама чужденци, които се търсят в ШИС по канала на Интерпол с алена бюлетина.
„ Ако по някаква причина в хода на съвещанието правосъдното разследване завърши и се даде ход на правосъдни прения, ще бъдете известени навреме. За момента такива данни няма ”, обявиха от пресцентъра на съда през седмицата откакто дни по-рано основният прокурор Иван Гешев сподели, че делото е завършило всъщност на първа инстанция и предстоят пледоарии, а по-късно присъда. „ Надявам се да има правдивост “, сподели още в коментар от Дупница преди две седмици.
На 18 юли 2012 година рейс с израелски туристи, които одеве бяха кацнали на летище " Сарафово " в Бургас, стана цел на терористична офанзива. При кървавата баня починаха петима израелски жители, водачът на рейса български жител, и причинителят на атентата. Ранени бяха близо 40 души.
На 15 юли 2016 година на съд бяха предадени Мелиад Фарах – австралийски и ливански жител, и Хасан Ел Хадж Хасан с канадско и ливанско поданство. Те са упрекнати в помагачество към тероризъм. Съобщено бе, че двамата обвинени са оповестени за интернационално търсене в ШИС по канала на Интерпол с алена бюлетина. В началото на 2018 година делото стартира всъщност.
 Пледоариите по делото Сарафово са на 17 септември Пледоариите по делото " Сарафово " са на 17 септември
За 17 септември са планувани пледоариите по делото за атентата на летище " Сарафово ". Това разгласи в Дупница основният прокурор Иван Гешев....
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР