Прокуратурата образува две разследвания във връзка със смъртта на Ангел

...
Прокуратурата образува две разследвания във връзка със смъртта на Ангел
Коментари Харесай

Прокуратурата води две разследвания за смъртта на Ангел Христов

Прокуратурата образува две следствия във връзка със гибелта на Ангел Христов, който умря през вчерашния ден на 53 години от масиран инфаркт. Това оповестиха от държавното обвиняване.

Първото следствие ще открива аргументите за гибелта и ще би трябвало да удостовери самоличността на Христов. По първични данни по тялото на мъжа няма следи от принуждение. Въпреки това е назначена аутопсия, а плануваното за през днешния ден опело е отсрочено.

Второто следствие е за вещно укривателство. То цели да откри помагал ли е някой на Христов да се укрие в дома си в Ресилово и какъв брой време е траяло това.

Междувременно Министерство на вътрешните работи стартира две инспекции, свързани Ангел Христов. Първата е по какъв начин Христов е влезнал в страната, защото против него има влезнала в действие присъда и следва да бъде задържан от гранична полиция.

От свои източници БНР научи, че досега няма записано влизане на територията на България с неговата идентичност.

Втората инспекция е обвързвана с работата на полицията в Кюстендил. Ще би трябвало да се обясни за какво локалната конструкция на Министерство на вътрешните работи не е придобила информация, че Христов е в дома си в кюстендилското село Ресилово.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР