Прокуратурата и МВР се събраха на работно съвещание, за да

...
Прокуратурата и МВР се събраха на работно съвещание, за да
Коментари Харесай

Нито едно корупционно дело, нито един въпрос от медиите: образцов отчет на Прокуратурата и МВР

Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи се събраха на работно заседание, с цел да отчетат триумфите си през предходната година и да наградят чиновници. После представителят на основния прокурор Сийка Милева и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов застанаха пред медиите, с цел да опишат за работата си през 2020 година В отчета им не бе упоменато нито едно корупционно дело. И Иванов, и Милева не дадоха отговор на журналистически въпроси. Но увериха, че има трайна тенеденция за понижаване на престъпността.

Загрижени за свободата на словото

Действията на прокуратурата през предходната година демонстрират мощна ангажираност към отбраната на свободата на словото в България, издекламира Милева. Тя уточни два случая на нахлуване против публицисти – основният редактор на " 168 часа " Слави Ангелов, който бе грубо пребит и публицистиката от " Свободна Европа " Полина Паунова, чийто телефон бе издърпан и изхвърлен от млад мъж по време на партийна колекция на ГЕРБ.

Срещу обвинените за нападението против Ангелов. По случая с Паунова 20-годишният Денислав Станоев се призна за отговорен.

Приоритет са ни телефонните измами
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР