Прокуратурата и аз като главен прокурор ви чуваме и сме

...
Прокуратурата и аз като главен прокурор ви чуваме и сме
Коментари Харесай

Гешев обяви: Не сме безгрешни, но имаме желание това да се промени

„ Прокуратурата и аз като основен прокурор ви чуваме и сме съпричастни с вас. Ще създадем всичко допустимо да има правдивост. Но с цел да настъпят промени и да спасим други български деца, са нужни взаимни старания. Заедно - жителите и институциите, които имат предпочитание да работят за народа, би трябвало да създадем всичко допустимо това повече да не продължава “.

С тези думи основният прокурор Иван Гешев се обърна към близки на убити в пътнотранспортни катастрофи, събрали се в читалище „ Св. св. Кирил и Методий “ в пазарджишкото село Братаница. Срещата бе по самодейност на близки на починали и потърпевши при тежки транспортни катастрофи.

„ Целта ни е с вас – жителите, да накараме институциите, които не са си свършили работата, да си я свършат, с цел да има правдивост за починалите и бъдеще за живите деца “, сподели Иван Гешев. - Всички би трябвало да си свършат работата – Народното събрание да одобри разнообразни закони, изпълнителната власт да реализира действителен надзор на хората, които нарушават пътната сигурност “, добави Гешев.

На срещата в Братаница участваха представителят на основния прокурор Сийка Милева, Богдан Милчев, ръководител на Института за пътна сигурност, основен контрольор Асен Гешев, шеф на бранш Пътна полиция при ОДМВР-Пазарджик, инж. Мая Шимбова, шеф на Областното пътно ръководство в града, окръжният прокурор на Пазарджик Албена Кузманова, представители на локалната власт в с. Братаница и с. Ветрен дол, както и Иван Спасов, представител на фамилиите на убити при ПТП, и отец Димитър, секретар на Архиерейското наместничество в гр. Пазарджик и духовник в църквата „ Св. Троица “ в с. Братаница.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР