Производството на Mazda2 Hybrid 2024 вече започна в Onnaing, Франция.

...
Производството на Mazda2 Hybrid 2024 вече започна в Onnaing, Франция.
Коментари Харесай

Mazda2 Hybrid 2024: Стартира производството във Франция

Производството на Mazda2 Hybrid 2024 към този момент стартира в Onnaing, Франция. Актуализацията на първия цялостен хибриден модел на японския авто производител ще бъде пусната на търговците от февруари - цените стартират от 24 990 евро по отношение на линията съоръжение Prime Line.

Задвижването продължава да се обезпечава от цялостна хибридна система с делене на мощността, която включва 1,5-литров, трицилиндров, бензинов мотор с 68 кВт/93 к.с. и електрически мотор с 59 кВт/80 к.с. и развива систематична мощ от 85 кВт/ 116 к.с. Мощната литиево-йонна батерия е предопределена да обезпечи висока успеваемост, изключително при потребление в града.

Както е типично за марката, Mazda2 се показва в новия дизайн Kodo - радиаторната решетка, бронята и задната част са обновени в европейския дизайнерски център на Mazda. Нови са и външният цвят Glass Blue и по-големите екрани в пилотската кабина.

Mazda предлага модела от B-сегмента в пет линии на съоръжение - от базовата Prime-Line до топ версията Homura Plus с нейния необятен комфорт и механически характерности като head-up екран, навигационна система, 10,5-инчов мултимедиен екран, 12,3- инчов дигитален скоростомер и панорамен стъклен покрив.

Ще има и нови функционалности за сигурност на борда за моделната година 2024. Проактивният помощник за шофиране (PDA) е предопределен да обезпечи по-голям комфорт и сигурност при ниски скорости, до момента в който системата за спешно прекъсване при шофиране (EDSS) автоматизирано стопира автомобила до безвредно прекъсване при неотложност.

Mazda2 Hybrid е резултат от дългогодишното съдействие сред Mazda Motor Corporation и Toyota Motor Corporation. От 2015 година фирмите взаимно създават технологии за електрически транспортни средства, свързани коли и усъвършенствани системи за сигурност. В Mazda моделът поддържа електрификацията на продуктовата гама като част от тактиката за голям брой решения. До 2030 година японският авто производител има за цел да предложи цялостна гама електрически транспортни средства за най-важните сегменти на европейския пазар.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР