Производствената база на най-големият инвеститор в община Симитли Марели Системс

...
Производствената база на най-големият инвеститор в община Симитли Марели Системс
Коментари Харесай

Един от най-големите инвеститори в Симитли изгражда нов завод за камини и котли

Производствената база на най-големият вложител в община Симитли " Марели Системс " се уголемява с още един цех, заяви.

Разширяването на индустриалната база ще бъде на стойност 5 млн. лв.. Новият цех ще бъде построен върху повърхност от 3 500 кв. метра, като към 700 кв.м. ще бъдат офис зали, а останала част индустриална повърхност. 

" До момента сме вложили над 40 млн. лева в производството на щадящи атмосферата уреди за отопление, с помощта на които пазим околната среда, като са сведени съвсем до нула нездравословните въглеводордни излъчвания и излъчванията на фини прахови частици. Ще работим и отсега нататък по този начин, по тази причина разширяваме базата с цел да усъвършенстваме нашето произвеждане ", показа шефът на фирмата  Георги Чимев, представен от районната медия.
 Avesta Engineering влага над €1 милиард в произвеждане на литиево-йонни акумулатори у нас
Белгийска компания влага над €1 милиард в произвеждане на литиево-йонни акумулатори у нас

Проектът ще се реализира в три български града

Предвижда се през месец юни 2024 година да бъде пусната в употреба новата индустриална база. Фабриката " Марели Системс " създава главно камини и котли на пелети и е най-вече експортно насочена, изнася за повече от 18 страни в Европа и света.

Припомняме, че през 2022 година " Марели Системс " ЕООД получи документ за инвестиция клас А от Министерството на нововъведенията и растежа и Българската организация за вложения. Сертификатът бе публикуван за увеличение на размера на производството на камини, разширение на индустриалната гама посредством пускане на произвеждане на Термопомпи въздух - вода за отопление и изстудяване и Конвектори за отопление и изстудяване.
 Кой вид на Автомагистрала
Кой вид на Автомагистрала " Струма " през Кресненското дефиле поддържат жителите на Симитли?

Днес бе извършеното публично разискване в града
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР