Производителят на високотехнологични изцяло електрически автомобили ZEEKR обяви, че компанията

...
Производителят на високотехнологични изцяло електрически автомобили ZEEKR обяви, че компанията
Коментари Харесай

Първият шоурум на ZEEKR в Европа отвори врати в Стокхолм

Производителят на високотехнологични напълно електрически коли ZEEKR разгласи, че компанията е отворила първи по рода си търговски и изложбен център (ZEEKR Center) в Европа.

Първият дом на ZEEKR в ЕВропа се намира в Стокхолм, като е ситуиран на два етажа, на които са демонстрирани първите две пазарни оферти на китайската марка- ZEEKR 001 и ZEEKR X. От марката споделят, че посетителите и евентуалните клиенти на марката имат опция да конфигурират своята бъдеща електрическа кола благодарение на специфичен програмен продукт, като изобразяването на автомобила се осъществя както благодарение на 42-инчови 4К екрани, по този начин и посредством системи за добавена действителност.

Както към този момент оповестиха от ZEEKR, в техните центрове се предлага изцяло решение към покупката на нов електромобил- от конфигурирането, през финансирането, застраховането, до инсталирането на домашна зарядна станция.

" Откриването на нашия първи европейски ZEEKR Center в Стокхолм- първият от доста, които ще отворим в ЕВропа, е крайъгълен камък в световната тактика на ZEEKR ", разяснява , изпълнителен шеф на ZEEKR в Европа. " Нашият новаторски пряк потребителски модел подсигурява допустимо най-хубавото преживяване по придобиването, който е съществена част от нашата задача за обогатяване на взаимоотношенията с клиентите и затвърждаване на нашия отпечатък в пространството на електрическата подвижност ".

От ZEEKR споделят, че до края на годината, компанията ще започва активността на още един собствен център- в Амстердам, Нидерландия, а за 2024 година са планувани нови обекти в още няколко други европейски страни.

Първите представители на ZEEKR, предопределени за клиенти в Швеция и Нидерландия, ще бъдат доставени на новите си притежатели преди края на тази година, а при започване на идната.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР