Производителят на спортни автомобили Automobili Lamborghini обяви, че в резултат

...
Производителят на спортни автомобили Automobili Lamborghini обяви, че в резултат
Коментари Харесай

Automobili Lamborghini с ново рекордно полугодие

Производителят на спортни коли Automobili Lamborghini разгласи, че вследствие на мощното пазарно показване на моделите си Urus и Huracan, само че без да разяснява точни продажбени резултати за двата модела, компанията записва ново рекордно за историята си първо полугодие.

От Automobili Lamborghini споделят, че Urus и Huracan, които са разпродадени като бройки до края на индустриалния си живот през втората половина на 2024 година, са били главните мотори за постигането на продажби на равнище от 5341 единици за интервала януари-юни на 2023 година, което от своя страна е с 4.9% повече в съпоставяне със същия интервал на 2022-а.

Най-голямо търсене на продуктите на Lamborghini продължава да има в Съединените Американски Щати (1625 ед), след което се подреждат Англия (514) и Германия (511). В Континентален Китай, Хонконг и Макао продажбите на марката за първата половина на годината са били 450 единици, в Япония 280, а в Италия 270.

" Постигнахме още една рекордна първа половина на годината за нашата компания и сме горди от това да споделяме резултатите ", споделя Стефан Винкелман, ръководител и изпълнителен шеф на Automobili Lamborghini. " Позитивната наклонност укрепва нашето очакване, че ще приключим годината с нови рекордни резултати ", добавя Паоло Пома, ръководещ шеф и финансов шеф на компанията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР