Производителят на играчки LEGO излъчи в Австралия нов рекламен филм,

...
Производителят на играчки LEGO излъчи в Австралия нов рекламен филм,
Коментари Харесай

Коледният рекламен филм на LEGO

Производителят на играчки LEGO излъчи в Австралия нов рекламен филм, който се хареса на феновете на продуктите му и беше включен в листата с най-хубавите коледни реклами на 2017 година досега съгласно маркетинговото издание Adweek.

Видеото е стоп моушън анимация с герои - несъмнено направени от лего конструктор. Водещи облици в него са Дядо Коледа и... белобрад Сенсей, който избавя ситуацията и помага на Дядо Коледа да се завърне вкъщи. 

Дългата минута реклама е дело на организация CHE Proximity и стартира с Lego North Pole, или коледното градче на LEGO. Човешки крайник с типа на Годзила опустошава част от градчето, с цел да се озове Дядо Коледа в непознати земи - под леглото, при Сенсей Ву - незнайния духовен водач. 

Посланието на рекламата е " Правете дружно ". 

Смесването на разнообразни култури посредством включването на азиатския облик на Сенсей освен креативен метод е и стратегически. Прессъобщение разказва рекламата като част от по-голямо изпитание производителят да включи в бизнеса си Азиатско-тихоокеанския район, Австралия и Нова Зеландия. Японски семейства, да вземем за пример, честват Коледа, макар че преглеждат празника като нерелигиозен и макар че в страната най-често на него... се яде доста KFC. (Ритуалът се дължи на старания на веригата за бързо хранене да комерсиализира празника в Япония през втората половина на 20 век и се подкрепя от образни прилики съгласно японци сред полковник Сандърс - емблемата на KFC, и Дядо Коледа.)

Ето и коледната реклама на LEGO. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР