Производителят на бутикови хиперавтомобили Bugatti обяви началото на нова програма

...
Производителят на бутикови хиперавтомобили Bugatti обяви началото на нова програма
Коментари Харесай

BUGATTI вече продава и употребявани автомобили

Производителят на бутикови хиперавтомобили Bugatti разгласи началото на нова стратегия Certified Pre-Owned, която е предопределена за тези от потребителите, които не държат на придобиването на нов автомобил на марката, само че в това време изискват извънредно доста във връзка с качеството и произхода на новата си облага.

От Bugatti разясняват, че програмата Certified Pre-Owned дава опция на искащите да закупят използван или това успокоение, като те могат да разчитат на лимитирана гаранция в продължение на една година след придобиването на автомобила.

Гаранцията, която е с интернационално покритие, визира всички съществени точки, с които идват и новите коли на BUGATTI, включително елементи, механични връзки, електрическа апаратура, лакобояджийско покритие и други, а в изискванията на контракта даже е включено едно сервизно обслужване.

" Veyron и Chiron са същински автомобилни икони, хиперспортни коли, които слагат спиращи дъха стандарти ", разяснява Хендрик Малиновски, директорски шеф на подразделението Продажби и Маркетинг на Bugatti Automobiles. " Нашата нова стратегия Certified Pre-Owned значи, че тези, които желаят да се насладят на несравнимото предимство на Veyron и Chiron, като изберат екземпляри, на които към този момент им се е било насладено, в този момент могат да се възползват от отличното обслужване на клиентите и неповторимото внимание към детайла, което единствено оторизирани сервизни сътрудници на Bugatti могат да предложат ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР