Производителите на автомобили са подготвени за месеци на по-ниски продажби,

...
Производителите на автомобили са подготвени за месеци на по-ниски продажби,
Коментари Харесай

Производителите на автомобили и застрахователите се подготвят за последиците от срутването на моста в Балтимор

Производителите на коли са готови за месеци на по-ниски продажби, защото пренасочват пратките надалеч от Балтимор след сриването на моста Франсис Скот Кий, до момента в който застрахователите предизвестиха за искове за доста милиарди долари от бедствието.

Производителите към този момент пренасочват доставките и износа към други обекти след затварянето на пристанището в Балтимор, което е най-големият терминал за обработка на коли в Съединени американски щати и се употребява от съвсем всеки огромен производител.

Но те чакат други тесни места да наложат закъснения в пристанищата, в това число Чарлстън, Ню Джърси и Ню Йорк, заради повишен трафик и евентуален дефицит на оператори на доковете.

„ Несъмнено ще има ограничавания, защото всички минават към различни направления “, сподели шеф на един европейски производител на коли.

Предупрежденията за тесни места идват, до момента в който американските управляващи правят оценка мащаба на бедствието, което докара до сриването на моста на автомагистралата, след кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР