Произведеният компост ще се използва за проекти за озеленяване и

...
Произведеният компост ще се използва за проекти за озеленяване и
Коментари Харесай

Цветята, оставени в знак на почит към кралица Елизабет Втора, ще бъдат компостирани

Произведеният компост ще се употребява за планове за озеленяване и засаждане на нови лехи в парковете

Огромните количества цветя, оставени в лондонските паркове в символ на респект към кралица Елизабет Втора, ще бъдат модифицирани за компост и наново употребявани за нови цветни лехи, заяви през днешния ден службата, която се грижи за кралските паркове в Лондон.

Много букети и венци бяха сложени в лондонските паркове след гибелта на кралицата, която умря на 8 септември след 70 години на трона. Тези цветя ще стартират да се събират в понеделник, седмица след държавното заравяне на монарха, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Все още може да се оставят нови букети, само че увехналите ще бъдат премахвани. Произведеният компост ще се употребява за планове за озеленяване и засаждане на нови лехи в парковете. „ Нашият приоритет сега е да намерим приложение за голямото количество цветя и дарове, оставени в Грийн парк “, сподели представител на ръководството на кралските паркове, което дава отговор и за други известни зелени площи като Хайд парк или Кенсингтън Гардънс.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР