Проговори нападнатата от Христо Шопов жена! Както SafeNews писа, Актьорът

...
Проговори нападнатата от Христо Шопов жена! Както SafeNews писа, Актьорът
Коментари Харесай

„Той ме блъсна в стената и ме удари с юмрук в лицето…“: Проговори нападнатата от Христо Шопов жена

Проговори нападнатата от Христо Шопов жена! Както SafeNews писа, Актьорът Христо Шопов беше арестуван след междусъседска кавга, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Причината за ареста е, че заплашил жена с оръжие след спор сред съседи в София. Актьорът е в ареста на 7-мо РПУ.

Той е арестуван за това, че е нападнал с револвер млада жена. Сигналът е подаден 30 минути след среднощ, споделиха за bTV от полицията.

Той извадил револвер към млада жена от Люксембург, заплашил я е с ликвидиране, а по-късно я е набил. Инцидентът е станал в квартал „ Малинова котловина “.

Патриша Тийвс е от Люксембург и от няколко години живее със фамилията си в съседство на 60-годишния артист, чиято фамилна къща е в столичния жк „ Малинова котловина “.

Напрежението сред двете фамилии почнало преди към 2 години след спор за кучета. До абсурда нощес се е стигнало, откакто по-рано вечерта 36-годишната Патриша паркирала колата си пред гаража. Съпругата на Христо Шопов – Мариана Станишева, обаче оставя своя автомобил по този начин, че съседката й да не може да излезе. Чужденката, която трябвало да отиде на вечеря в заведение, извикала такси, само че преди да тръгне, вдигнала едната чистачка на колата на Станишева.

Проговори нападнатата от Христо Шопов жена

Няколко часа по-късно, когато Патриша Тийвс се върнала вкъщи си, разкрила, че една от чистачките на нейната кола е счупена. Тогава 36-годишната жена отишла до дома на Христо Шопов и Мариана Станишева, с цел да изиска пояснение.

„ Нейният брачен партньор, с който не съм говорила преди, пристигна с револвер и го насочи на 5 см от лицето ми и ми сподели, че ще ме простреля. Аз записах това и те (Христо Шопов и Мариана Станишева – бел.ред) се ядосаха. Искаха да ми вземат телефона. Дойдоха на открито и ме нападнаха, с цел да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари с пестник в лицето “, описа пред Българска национална телевизия Патриша Тийвс.

По думите й това е първият случай, в който се е наложило да повика полиция, макар дългото недоразумение.

Според Тийвс повода за междусъседската омраза е това, че тя е чужденка.

Заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Димитър Кангалджиев изясни, че сигналът е подаден в полицията към 1:00 часа след среднощ.

„ В Седмо РПУ е постъпил сигнал от 36-годишна гражданка за това, че е бил нанесен побой и ѝ е отправена опасност за живота и здравето с огнестрелно оръжие. Изпратен е екип, който открива, че е зародил междусъседски спор сред гражданка на Люксембург и 60-годишния българин. На място е открито, че въпросният жител има 3 броя огнестрелни оръжия. Същите са предадени непринудено от него и същият към сегашния миг е арестуван в отделение на Министерство на вътрешните работи. На госпожата е осъществен обзор в център за незабавна здравна помощ и е открито, че същата има охлузвания по ръката и хематом на долната джука. Образувано е досъдебно произвеждане “, добави основен комисар Кангалджиев.

 

Източник – Българска национална телевизия

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР