Прогнозната обща стойност на обществената поръчка е 41 700 лв.

...
Прогнозната обща стойност на обществената поръчка е 41 700 лв.
Коментари Харесай

БНБ търси застраховател за своите служители

Прогнозната обща стойност на публичната поръчка е 41 700 лева

Българска национална банка разгласи обществено съревнование за възлагане на социална поръчка с предмет обезпечаване чиновниците на банката, както и подписване на други застраховки за период от една година по обособени позиции.
Първата обособена позиция е групова застраховка против опасности, свързани с живота, здравето и работоспособността на чиновниците на Българска народна банка. Тази обособена позиция планува обезпечаване на 872 чиновници на Българска народна банка. Прогнозната стойност по обособената позиция е 30 000 лева без Данък добавена стойност.

Втората обособена позиция планува обезпечаване на чиновниците на Българска народна банка при служебни командировки или образования и специализации в чужбина. Териториалният обсег на деяние на издаваните самостоятелни застрахователни полици е за целия свят, като се изключи територията на България. Ще бъдат застраховани чиновниците на Българска народна банка при техните служебни командировки или образования и специализации в чужбина. Всяка самостоятелна лавица би трябвало да има покритие минимум за следните опасности: пораждане на непредвидени и неотложни медицински разноски, в резултат на злополука; пораждане на непредвидени и неотложни медицински разноски, в резултат на акутно заболяване; пораждане на непредвидени и неотложни медицински разноски за стоматологично обезболяване с предел до 100 евро; гибел на застрахования в резултат на акцидент. Прогнозната стойност по обособената позиция е 5 000 лева

Третата обособена позиция е за застраховка " Гражданска отговорност ” на чиновниците на Българска народна банка, употребяващи огнестрелно оръжие за защита ". Обособената позиция обгръща 20 чиновници на Българска народна банка, употребяващи огнестрелно оръжие за защита. Прогнозната стойност по тази обособена позиция е 1 700 лева

Четвъртата обособена позиция е за други застраховки, с предмет и размер, посочен в съответните застрахователни полици. Застраховките по тази обособена позиция са на стойност 5 000 лева и ще бъдат предоставени непосредствено, по реда, годен за самостоятелната им стойност, заради което участниците не подават предложения по тази обособена позиция.

Крайният период за приемане на предложения или заявки за присъединяване е 16 февруари 2018 година

Прогнозната обща стойност на публичната поръчка е 41 700 лева.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР