Прогнозата на "Маркет линкс" за местните избори доказва "професиализма" на

...
Прогнозата на "Маркет линкс" за местните избори доказва "професиализма" на
Коментари Харесай

Ново фалшиво изследване на Маркет линкс


Прогнозата на "Маркет линкс " за локалните избори потвърждава "професиализма " на социолозите

Ново подправено проучване пусна през днешния ден организацията, която се свързва с някогашната шефка на кабинета на Борисов, Румяна Бъчварова. Този път е в интерес на Слави Трифонов и нерегистрираната му партия "Няма такава страна ". Обикновено изследванията на "Маркет линкс " са в интерес на политическия план на Иво Прокопиев, "Демократична България ". А на последните кметски избори те работеха и за Мая Манолова и нейните протестъри. Настоящето изследване е платено несъмнено от БТВ, чиято нормална политика съответствува с ползите на Кръга Капитал.

Данните от днешното изследване плануват:

Абсолютно недействителен резултат за Демократична България. Противно на всички социолози, които предвиждат 2-2,5 % електорална тежест от гласуващите, за партията на Христо Иванов и Атанас Атанасов от "Маркет Линкс " дават двойно. Дори ги слагат пред „ Обединените патриоти “.

Това изследване не е инцидентно. То е двупластово. От една страна на никого не е загадка, че Бъчварова е тясно обвързвана с кръга „ Капитал “ на подсъдимия за данъчни измами Иво Прокопиев. Даже и щерка ѝ Лора Филева и шурей ѝ Росен Босев работят под началството на Галя Прокопиева. Упорито се твърди, че през 2009 година разградският предприемач персонално е предложил Бъчварова на Борисов за началник на кабинета му. Тя дружно с Иван Кръстев, продължава да е връзката сред ръководещите и групата към упрекнатият олигарх. Че има такива контакти е повече от ясно, откакто Прокопиев, макар всичките си каузи още е на независимост.

Лансирането на „ Демократична България “, която е план на Прокопиев и компания, има и друга цел. Проучването на „ Маркет линкс “ желае да внуши на Борисов, че при едни предварителни избори, ГЕРБ макар недоволството ще е първа политическа мощ и може да ръководи с партията на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Това е сюжет, по който работят Прокопиев, Сашо Дончев, Огнян Донев и Иван Костов.

Вкарвайки псевдодесните в Народното събрание при предварителни избори и включването им в бъдеща управническа коалиция щракват и клопката за Борисов. Той става още веднъж зависещ на кръга „ Капитал “, те влизат в ръководството и Прокопиев се оправя с делата. Нека не забравяме, че следва избор и на Главен прокурор и той е жизненоважен най -вече за обвинявания разградски предприемач.

Този сюжет се удостоверява и от гневните офанзиви против Патриотите от страна на всички свързани по някакъв метод с Прокопиев медии, като бТВ, „ Нова телевизия “, „ Капитал “, „ Дневник “, „ Медиапул “, „ Сега “, „ Клуб Z “ и „ Офнюз “. Тази мощна пропагандна машина се ръководи от един център и това е „ Отворено общество “ на Сорос. Към него принадлежат и шайката политолози като червено-синьо-зеленият Евгени Дайнов, Даниел Смилов, Огнян Минчев и още цяла плеяда финансирани от Сорос и „ Америка за България “ грантаджии.

Всички те са мобилизирани да изгонят Патриотите от власта и на тяхно място да влезе Демократична България. Днешното изследване на Агенцията на Румяна Бъчварова е не толкоз за публиката, що се касае за Бойко Борисов. Той е значимият. Него завераджиите би трябвало да убедят, че този сюжет е реален и вероятен. Премиерът би трябвало да е доста деликатен към тези внушения. Защото в случай че нещо се обърка, какво става тогава. Патриотите не са за занемаряване изключително, откакто Симеонов и Каракачанов на процедура изгониха Сидеров от обединяването. А в случай че се съберат с Петър Москов и пернат десните гласове от болшевика Христо Бойкикев и популистите зелени. Силният състезател Движение за права и свободи към този момент с леки нюанси поддържа Борисов. Българска социалистическа партия макар вътрешните раздори стои устойчиво на политическата сцена, точат се за борба в София.

Така, че Бойко Борисов доста би трябвало да внимава към подвеждащите социологически изследвания, правени от хора на Иво Прокопиев.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР