profit.bgFacebook пусна нова функция Avatars – тя дава възможност на

...
profit.bgFacebook пусна нова функция Avatars – тя дава възможност на
Коментари Харесай

Градовете с най-скъп интернет в света

profit.bg

Фейсбук пусна нова функционалност Avatars – тя дава опция на потребителите образно да се показват в чатове и в мнения под изявления. 

Avatars разрешава още да се сътвори неповторим дигитален облик за Messenger и в лентата с новините на Фейсбук, осведоми Techcrunch.

В момента функционалността е налична единствено за Австралия. Пускането й в международен мащаб е планувано за края на този или началото на идващия месец.

Очевидно е, че Фейсбук Avatars е отговор на известните Bitmoji в Snapchat. Има обаче разлики. Аватарите на Фейсбук към момента не могат да се интегрират в други приложения.

Освен това за основаването им към този момент не могат да се употребяват фотоси от профила или селфита.

Вместо това потребителят би трябвало да направи избор всред полово неутрални персонажи и да ги персонализира от нулата благодарение на 18 разнообразни варианти и елементи на облеклото.



Следващата стъпка е основаване на набор от стикери, които предават всичките му страсти.

От Фейсбук декларират, че аватарите ще бъдат търсени от потребителите, които желаят да останат анонимни в обществените мрежи и месинджър, което единствено по себе си звучи необичайно от компания, която не се грижи кой знае какъв брой за конфиденциалността на своите ползватели.

Представители на Фейсбук обявиха, че обществената мрежа не възнамерява да монетизира Avatars – най-малко първоначално.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР