profit.bgДолната камара на румънския парламент прие серия законодателни инициативи на

...
profit.bgДолната камара на румънския парламент прие серия законодателни инициативи на
Коментари Харесай

В Румъния: Гласуват отлагане на плащането на осигуровки и кредити

profit.bg

Долната камара на румънския парламент одобри серия законодателни начинания на Социалдемократическата партия (СДП) и нейните съдружници, предвиждащи облекчения за компаниите и физическите лица в изискванията на епидемията от ковид, която докара до въвеждането на редица строги ограничения и ограничавания за жителите и бизнеса в страната, съобщи телевизия Диджи 24.

Проектите, инициирани от СДП, партия Про Румъния и Алианс на либералите и демократите (АЛДЕ), плануват отсрочване на заплащанията на обществените осигуровки за засегнатите от рецесията с ковид компании за три месеца, отсрочване на заплащането на сметките за вода, сила, газ, телефон, интернет, кабелна телевизия, за физическите и юридическите лица за три месеца, както и отлагане на вноските по банковите заеми за физически и юридически лица за период до 9 месеца без начисляване на рента.

Одобрените през днешния ден нормативни актове съдържат редица разлики по отношение на признатите от държавното управление изключителни постановления с сходни ограничения, разширявайки обсега им.

Управляващата Национално-либерална партия (НЛП) съобщи, че ще оспори признатите нормативни актове в Конституционния съд. Лидерът на депутатите от НЛП Флорин Роман упрекна основателите на плановете в " популизъм и безнаказаност " и предизвести, че тези ограничения може да доведат до тежка икономическа рецесия и загуба на стотици хиляди работни места.

Камарата на депутатите одобри също проектозакон, предусещащ чиновниците, изпратени в техническа безработица по време на изключителното състояние в Румъния, да получават 75 % от главната си заплата, показва Българска телеграфна агенция.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР