Профилът в Инстаграм на новоизлюпената звезда на Пайнер Емрах Сораро

...
Профилът в Инстаграм на новоизлюпената звезда на Пайнер Емрах Сораро
Коментари Харесай

Тъп PR на семейство Стораро - slava.bg

Профилът в Инстаграм на новоизлюпената звезда на Пайнер Емрах Сораро е хакнат.

Емрах търси метод да се възвърне спомените, фотосите и най-много хилядите почитатели. Според мълвата хакери желаят откуп от 5000 лева, с цел да възстановят изтритата информация.

Стресът от липса на достъп до обществените мрежи рефлектира на дребния наследник на Тони Стораро и той побърза да си направи нов профил. На помощ за събиране на нови почитатели се втурнаха доста представители на фолка. Семейството, несъмнено, първо стартира да популяризират новата страница на Емрах.

Тони и Фики Стораро побързахада възпламенят чалга гилдията и да привлекат вниманието на почитатели към новия профил. Илиян Тупалката, Алисия, Теди Александрова и още редица известни и не толкоз познати персони споделиха информация за хакерската офанзива против Емрах. Причината към този момент остава неразбираема, само че почитателите с безапелационни че става въпрос за някой злорад неприятел, който желае да съсипе кариерата на 16-годишната звезда, написа „ България Днес”.

Мнозина от почитателите на Емрах Стораро обаче подозират, че профилът е бил заличен от самия артист, с цел да може да притегли внимание към персоната си, защото ползата към певческата му кариера и театрални изяви е съвсем нулев. „ Това с хакнатите профили е остарял номер и изхабен пиар”, разясняват в мрежата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР