Профилактични пакети за изследвания и консултации на преференциални пакетни цени

...
Профилактични пакети за изследвания и консултации на преференциални пакетни цени
Коментари Харесай

За Свети Валентин ДКЦ „Софиямед“ предлага профилактични пакети „За него“ и „За нея“

Профилактични пакети за проучвания и съвещания на преференциални пакетни цени „ За него “ и „ За нея “ предлага ДКЦ „ Софиямед ” във връзка Празника на любовта и виното – Свети Валентин.

„ Пакетите, които разработихме за 14 февруари, следват нашата упоритост да създадем у пациентите навика да се грижат превантивно за здравето си. Празникът на любовта е единствено един мотив за това. Специално основаните профилактични пакети дават опция на всеки, който желае, за малко време да направи консултация и проучване за предварителна защита на едни от най-често срещаните проблеми при дамите и мъжете “, разяснява шефът на ДКЦ „ Софиямед “ доктор Тинка Данчева.

Профилактичните пакети са четири на брой, на преференциални цени: „ Здраво сърце “, включващ обзор и консултация от кардиолог, ЕКГ, ехокардиография, СУЕ, кръвна захар, ПКК, липиден профил; „ Здраве за мъжа “ с обзор и консултация с уролог, ехография на отделнителна система и PSA; „ Женско здраве “, включващ обзор и консултация от акушер-гинеколог, ехография и взимане и проучване на цитонамазка и „ Профилактика на щитовидната жлеза “ – обзор и консултация от ендокринолог, ехография на щитовидна жлеза, TSH, Anti-TРO(MAT).

Профилактичните прегледи и проучвания от пакетите ще се реализират в интервала 14.02 – 23.02.2018 година след авансово записване на тел. 0895 55 5591 (в работни дни от 9:00 до 17:00часа) или на Регистратурата на ДКЦ „ Софиямед “, гр. София, бул. „ Г.М. Димитров “ 16.

Пакетите във връзка Свети Валентин са част от акцията на Медицински комплекс „ Софиямед “ за профилактика на обществено-значими болести – „ Бъдете здрави “.
 valentine1-fb-2  valentine2-fb-2  valentine3-fb-1
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР