Професор твърди, че Оумуамуа е доказателство за съществуването на извънземни

...
Професор твърди, че Оумуамуа е доказателство за съществуването на извънземни
Коментари Харесай

Професор твърди: Оумуамуа е доказателство за съществуването на извънземни

Професор твърди, че Оумуамуа е доказателство за съществуването на извънземни …Мистериозният междузвезден обект Оумуамуа (Oumuamua) е видян за първи път през 2017 година (HiddenTruth.site)Оумуамуа е с форма на пура, движещ се с над 87 километра в секунда, с дължина 400 метра. Първоначално е бил систематизиран като метеорит или комета.Тази „ канара “ е първият сходен междузвезден обект, който специалистите откриват в нашата слънчева система.Професор Ави Льоб (Avi Loeb) от Харвардския университет (Harvard University) твърди, това не е елементарен галактически обект, а е доказателство за съществуването на извънземен живот.

 loeb book 399x600 - Професор твърди: Оумуамуа е доказателство за съществуването на извънземни (видео)
Той написа за това в неотдавна издадената си книга.


 Професор Ави Льоб
Професор Ави ЛьобАви Льоб е физик, занимаващ се интензивно с астрофизика и космология. Той е бил най-дългогодишният ръководител на Катедрата по астрономия в Харвард. Директор е на Института за доктрина и калкулации към Харвард-Смитсоновския център за астрофизика, ръководител е на Управителния съвет по физика и астрономия на Националните академии и т. н. Кариерата му е сериозна и е доста почитан академик.Четете още: Проф. Елис Силвър: Не сме от тази планета. Не сме приспособени към ЗемятаЛьоб не е склонен с множеството си сътрудници, които възприемат обекта като „ елементарен камък “, и е сигурен, че странната форма и методът, по който той се е движил от самото начало на наблюдението, демонстрират неговия извънземен генезис.

 Oumuamua 600x370 - Професор твърди: Оумуамуа е доказателство за съществуването на извънземни (видео)
Професорът прибавя, че може да са парчета, които извънземните са изхвърлили в Космоса.„ Астероидът “ се следи отдавна, само че учените към момента не са постигнали консенсус по отношение на какво е Оумуамуа.Гледайте видеото.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР