Професионалният екип от инструктори провежда 40 различни курсаОбщият брой на

...
Професионалният екип от инструктори провежда 40 различни курсаОбщият брой на
Коментари Харесай

SQL Master Academy дава тласък в обучението на хиляди експерти

Професионалният екип от инструктори организира 40 разнообразни курса

Общият брой на приключилите SQL Master Academy курсисти към този момент надвишава 1700

Над 200 експерти от страната и чужбина минаха сполучливо образованията в SQL Master Academy през първия образователен сезон на 2018-та година, оповестиха от Академията, която се утвърждава като най-успешния обучителен център за SQL Server и BI специалисти в България.

Професионалният екип от инструктори организира 40 разнообразни курса, множеството от които са фокусирани върху SQL Server, а други са ориентирани към облачните технологии, BI и ITIL. Общият брой на приключилите Академията курсисти към този момент надвишава 1700.
още по тематиката
Учебната стратегия е създадена от Маргарита Наумова, която е измежду най-авторитетните SQL Server специалисти в света. Всеки курс от портфолиото на SQL Master Academy включва на практика образци, лабораторни извършения и демонстрации.

Отскоро образователният център е сътрудник на PECB Europe (Professional Evaluation and Certification Board) – компания за просветителни и сертификационни услуги, представител на PECB Group Inc. в Германия, Австрия и Швейцария, както и в Централна и Източна Европа. Благодарение на партньорството, SQL Master Academy може да предлага услугите и портфолиото от образования на една от най-хубавите организации в международен мащаб в региона на GDPR.

„ Само за няколко години успяхме да дадем подтик в кариерата на 1700 души и да допринесем за повишение на продуктивността и успеваемостта в фирмите, където работят. Приятно е, когато чуеш от сътрудници, които са минали образование в Академията, че наученото в курсовете им е помогнало в разрешаването на безизходен проблем или незабавен проблем, а такава противоположна връзка получавам доста постоянно ”, разяснява Маргарита Наумова, създател на SQL Master Academy.

В момента екипът приготвя „ Лятна DBA Академия 2018 ” – първата по рода си у нас безвъзмездна просветителна стратегия за админи на бази данни (DBA). В рамките на месец юли утвърдени претенденти ще преминат през 4 от курсовете на Академията, приспособени за интензивното образование. Успешно приключилите ще бъдат показани пред работодатели, сътрудници на самодейността.

През август инструкторите на SQL Master Academy ще бъдат лектори в Microsoft University Норвегия. Те ще поемат плануванаъа 6-седмична стратегия от образования за втора поредна година. А през септември още веднъж ще са разполагаем на българските ИТ експерти. Програмата на SQL Master Academy за идния нов образователен сезон към този момент е оповестена на уеб страницата на образователния център.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР